Οδηγός για να βγάζετε από 10$/μέρα – 300$/μήνα στο internet

10$ την ημέρα / 300$ τον μήνα – Μόνο 5 λεπτά την ημέρα!!!

 

Το κέρδος είναι περίπου 40c την ώρα. Δεν είναι και πολλά, αλλά αν αφήσουμε το PC ανοιχτό 24 ώρες/μέρα, φτάνετε τα 10$ χωρίς καμία δυσκολία.

money_internet
Ας μπούμε στο ψητό όμως: 15 λεπτά προετοιμασία, και 5 λεπτά δουλειά κάθε μέρα, θα σας δώσει πάνω από 10$ καθημερινά. Σε μερικά απλά βήματα!Βήματα:1. Register HitLeap (*)

2. Register RedGage. (*)

3. Register Blogger.

4. Συνδεθείτε στο HitLeap, click στο traffic exchange και Start Traffic Exchange. Τώρα απλά αφήστε το pc ανοιχτό.  Εντωμεταξύ συνεχίστε με τον οδηγό. Μην Ξεχνάτε πως τρέχοντας την εφαρμογή από τον browser παίρνετε μόνο 10 λεπτά για κάθε 100, αν εγκαταστείσετε όμως και το πρόγραμμα τότε έχετε άλλα 20 δηλαδή 30σύνολο, αν γίνετε και premium πάτε στο 65% δηλαδή 65 λεπτά για κάθε 100 που βλέπετε!

5. Δημιουργήστε στο blogger ένα νέο blog με οποιοδήποτε όνομα.

6. Δημιουργήστε νέα σελίδα, βάλτε τίτλο αλλά μην βάλετε περιεχόμενο.

7. Όταν έχετε μαζέψει αρκετά λεπτά στο HitLeap click -> My Websites. βάλτε εκεί την διεύθυνση από την σελίδα που δημιουργήσατε στο blogger. Βάλτε 15 seconds σε κάθε view και επιλέξτε 79 views/hour. Click submit.

8. Κάντε refresh μέχρι η σελίδα να μην λέει (Being Reviewed).

9. Ανεβάζετε μία φωτογραφία μικρού μεγέθους στο RedGage. Απλά συνδεθείτε στο site και click “Upload” πάνω δεξιά.

Μετά πάτε στο blogger – συνδέεστε και κάνετε edit την σελίδα που δημιουργήσατε πριν, βάζετε τον παρακάτω κώδικα αλλά δεν το σώζετε ακόμα:

Code:
<script language="javascript">
window.location.href = "AAA"
</script>
Στο RedGage, πατήστε Profile, και κλικ στην εικόνα που ανεβάσατε. Αντιγράψτε το URL και βάλτε το στη θέση AAA του κώδικα παραπάνω.
Σώστε την σελίδα στο blogger και…. ΤΕΛΟΣ. Θα βγάζετε 10$ την ημέρα ανάλογα με το πόσες ώρες αφήνετε το HitLeap να τρέχει.Ακολουθήστε ξανά τα βήματα από το 6 και μετά, για να βάλετε περισσότερες φωτογραφίες μέχρι να γεμίσουν τα   slots στο HitLeap! Έτσι θα πολλαπλασιάσετε το κέρδος σας!

Με τη μέθοδο αυτή το RedGage βλέπει οτι οι επισκέπτες έρχονται απότο  blogspot, και όχι από το HitLeap. Διαφορετικά θα σας έκλειναν το λογαριασμό.
Το RedGage είναι 100% νόμιμο και πληρώνει μέσω Visa card. Μόλις μαζέψετε 25$ Θα σας ταχυδρομήσουν μία κάρτα όπου θα μπαίνουν τα χρήματα σας . Η κάρτα χρησιμοποιείται σαν προπληρωμένη.

Αν αγοράσετε traffic(views) από το HitLeap, θα μαζέψετε χρήματα πολύ πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, με 15€ αγοράζετε 25.000 λεπτά = 100.000 λεπτά = 100*.6 = 60$ στο RedGage: Σε μία μέρα μετατρέπετε 15 σε 60$! Φυσικά μπορείτε να το κάνετε και χωρίς να αγοράσετε τίποτα απλά βγάζετε χρήματα με πιο αργό ρυθμό.
Στο RedGage, μπορείτε να βγάλετε καθημερινά αρκετά λεφτά ανάλογα με τα slots που έχετε στο HitLeap! Ακόμα όμως και με τα δωρεάν 3 slots θα βγάζετε πάνω από 10$ τη μέρα. Φυσικά μπορείτε να βρείτε και άλλα sites σαν το RedGage.
Αν αγοράσετε Premium λογαριασμό στο HitLeap για 7€ τον μήνα θα βγάλετε τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ χρήματα με αυτή τη μέθοδο!!!

Εισερχόμενα ερωτήματα: